Directioneaza 2%

Ce înseamnă? Fiecare dintre noi avem un venit în urma căruia plătim statului un impozit. Există însă şi posibilitatea ca 2% din aceşti bani să fie redirecţionaţi în funcţie de atitudinea pe care o avem. Potrivit acestei prevederi, noi, contribuabilii persoane fizice sau juridice putem să direcţionăm în fiecare an 2% din impozitul pe venit către o asociaţie sau fundaţie. Direcţionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o sponsorizare, donaţie sau contribuţie. Este vorba de o sumă datorată statului (ca impozit) dar poţi decide modul şi cui va fi alocată. Prin completarea formularelor 230 sau 200 în funcţie de sursa ta de venit, pana la data de 25 mai 2016, poți alege să direcţionezi 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Clubul Isis, astfel încât să putem continua activitatea noastră. Tu poți face diferența! Modul în care evoluează societatea depinde de gestul tău. De ce?...

 • Clubul Isis
 • Constanța Pedalează
 • Oameni de Valoare
 • Susțin nașterea naturală
 • Isis TV
 • Arena Medicala
 • Donator de Zambete
 • Donator de Sange
 • Iunie cu Bucurie

Revista "Arena Medicală"

Cunoscută ca revista Ghid de Sănatăte, producția printată a informației medicale de calitate a ajuns la ediția cu numărul 14 sub noua denumire ”Arena Medicală”. Timp de 13apariții, specialiștii Spitalului Privat Isis au împachetat cele mai utile sfaturi, dedicând gravidelor, familiilor cu copii sau a celor care își doresc împlinit acest vis, o revistă care le-a înglobat pe toate acestea.

Revisa ”Arena Medicală” devenine o dată cu ediția cu numărul 13 parte integrantă a proiectului media de televiziune ce poartă același nume. Echipa redacțională rămâne cea cu care v-ați familiarizat deja, însă invitații emisiunii medicale, difuzată de Neptun Tv în fiecare zi de vineri de la ora 17:00, vor avea un spațiu special alocat. În plus, din această lună, pe site-ul www.arenamedicala.ro, echipa noastră vă pune la dispoziție cadrul necesar obținerii informațiilor dorite prin intermediul forumului medical.

Vă mulțumim că vă îndreptați atenția către informare, că primiți recomandările noastre și că apelați cu încredere cerându-ne sfaturi. Acestea sunt motivele care ne-au determinat să extindem canalele de comunicare cu dumneavoastră și să ne dorim să le dezvoltăm cât mai mult cu putință.

Download
Revista Ghid de sanatate

Despre noi

Prin infiinţarea Asociaţiei Clubul Isis, o organizaţie non-profit cu menirea iniţială de a promova stilul de viaţă sănătos pentru mame şi copii dar fără a se limita la aceasta, activitatea de implicare socială Isis transcede domeniul medical.

Campaniile Donator de Zâmbete şi Donator de Sânge, evenimentul anual dedicat copiilor - Iunie cu Bucurie, gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, proiectul de televiziune online IsisTV, emisiunea pentru televiziune Arena Medicală, revista Arena Medicală și Programul de Educaţie Medicală Continuă destinat medicilor reprezintă doar câteva dintre actiunile menite de a informa opinia publică, de a stimula profilaxia diferitelor afecţiuni, de a facilita accesul la serviciile medicale categoriilor defavorizate, de a ameliora sănătatea şi de a hrăni spiritul semenilor noştri prin participarea la acţiuni caritabile şi de voluntariat sub sloganul “Reconstrucţia morală continuă”.

Ce înseamnă 2% pentru contribuabili?

Prevederea 2% este un mecanism de transparenţă fiscală prin intermediul căruia poţi să direcţionezi 2% din impozitul tău pe venit către Asociaţia Clubul Isis. Direcţionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o sponsorizare, donaţie sau contribuţie. Este vorba de o sumă datorată statului (ca impozit) dar poţi decide modul şi cui va fi ea alocată.

2% este o facilitate fiscală şi nu implică niciun fel de costuri pentru tine. Prin completarea formularelor 230 sau 200 până la data de 25 mai 2016, în funcţie de sursa ta de venit, alegi să direcţionezi 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Clubul Isis, astfel încât să putem continua activitatea noastră.

Tu poți face diferența! Modul în care evoluează societatea depinde de gestul tău. E simplu şi nu te costă nimic!

De ce este bine să foloseşti această prevedere?

 • Nu te costa nimic! Direcţionezi 2% din impozitul pe venit, virat deja la stat în anul 2015, către Asociaţia Clubul Isis.
 • Contribui la eficientizarea cheltuirii banului public – deci al tău!
 • Poţi ajuta la rezolvarea unei probleme din oraşul Constanţa direcţionând 2% către fondurile alocate îmbunătăţirii vieţii social-culturale în cadrul campaniilor derulate de Clubul Isis.
 • Te poţi asigura că aceşti bani vor aduce zâmbete pe chipurile copiilor din localităţi defavorizate din judeţul Constanţa, devenind „Donator de zâmbete”. Toţi copiii merită şanse egale.
 • Poţi contribui la continuarea şi dezvoltarea seriilor de evenimente şi campanii dedicate informării şi sprijinirii părinţilor privind stilul de viaţă sănătos şi educaţia copiilor.

Cu 2% de la tine:

 • Îmbraci un copil din mediul rural cu un set de hăinuţe noi.
 • Asiguri tratamentul unui copil bolnav din mediul rural.
 • Asiguri unui copil nevoiaş rechizitele de bază pentru un semestru.
 • Asiguri materialele didactice privind educaţia pentru sanătate pentru 10 copii.
 • Oferi unei persoane nevoiaşe un pachet de alimente de bază, pentru o lună.
 • Oferi două şedinţe de consiliere unei persoane consumatoare sau predispuse la consumul de droguri.
 • Oferi o pereche de ochelari unei persoane cu probleme de vedere.
 • Oferi unei viitoare mame o carte cu informaţii esenţiale privind sarcina, naşterea şi îngrijirea nou-născutului.