Spital Privat Isis Editorial

Editorial

Stare de spirit

Aşteptarea unui nou membru ar trebui să fie una dintre cele mai fericite perioade din viaţa unei familii. Anticiparea întâlnirii cu o nouă viaţă, pregătirile pe care viitorii părinţi le fac împreună, grija, tandreţea şi iubirea care emerg din acest nou rol de a fi părinte, sunt sentimente care îmbogăţesc orice fiinţă şi îi dau un nou sens. Momentul în care alegi să fii părinte este momentul în care te antrenezi într-o călătorie spirituală continuă prin viaţă, o călătorie în care înveţi să culegi fericirea din lucrurile cele mai simple. Este momentul în care începi să descoperi de cât de multă iubire necondiţionată eşti capabil să oferi dar şi să primeşti.

Crăciunul, sărbătoarea bucuriei în familia Isis

Publicat pe 01.12.2011

Își anunță din timp venirea. Se lasă așteptat dar cu toate acestea nu întârzie niciodată. Toți membrii familiei sunt nerăbdători să îl cunoască iar curiozitatea aproape că nu le dă pace.

Nu, nu este vorba despre moșul cu sacii încărcați cu daruri… Cum ați spus? Da, ați ghicit! Bebe s-a născut!

Bucuria oricărei familii se programează în secret, se protejează câteva luni și vede lumina zilei alături de noi, echipa primului spital privat din Constanța. Nașterea fiecărui copil ne umple sufletul și întregește familia noastră, familia Isis. Când pleacă acasă împreună cu familia, ia cu el o părticică din sufletul nostru și astfel rămânem împreună.

Ne bucurăm că am adus fericire în sufletele multor familii și tocmai de aceea, în prag de sărbătoare, gândurile noastre bune se îndreaptă către dumneavoastră. An de an, în această perioadă, suntem cu sufletul alături de cei care ne-au trecut pragul, care au apelat la serviciile noastre pentru că au avut încredere, pe care îi considerăm prieteni.

Vă dorim tuturor ca sufletul să vă fie totdeauna în sărbătoare, să vă bucurați de mireasma bradului și de feeria de culori care îl împodobește și să împărtășiți emoțiile alături de cei dragi.

La mulți ani!


Dr. Mohamed Zaher - Manager General Spital Privat Isis

Harta site