Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Terapia cu aerosoli la copii

Un tratament util pentru infecţiile respiratorii la copii este terapia cu aerosoli, o soluţie la-ndemână, utilă şi sigură pentru a trata diverse probleme ale aparatului respirator.

Ce este de fapt terapia cu aerosoli?

Tratamentul cu aerosoli presupune inhalarea pe cale respiratorie a unor substanţe active (medicamente) ce sunt pulverizate sub formă de vapori pentru a pătrunde în diferite zone ale aparatului respirator. Aerosolii sunt particule de mici dimensiuni care se obţin din combinarea unui mediu gazos cu o substanţă solidă.

Există 2 tipuri mari de aerosoli: artificiali (generaţi cu ajutorul unor dispozitive speciale )şi naturali, care se impart în 2 categorii:
• de pădure (sunt realizaţi dintr-o substanţă volatilă şi particule de polen);
• marini (ionizaţi negativ, conţinând iod, brom, magneziu, calciu, clorură de sodiu).

Afecţiuni în care este recomandată terapia cu aerosoli
Aerosolii sunt indicaţi atât în tratarea bolilor pulmonare (traheite, bronsite, bronsiolite acute, bronsiectazii, astm bronsic, pneumonie), cât şi în a afecţiunilor ORL (sinuzite, laringite, rinofaringite, amigdalite).
Avantajele tratamentului cu aerosoli
Avantajul acestei terapii este că medicamentele folosite sunt pulverizate în forme suficient de mici cât să ajungă chiar şi în cele mai îndepărtate zone ale plămânilor, atunci când situaţia o cere sau afecţiunea respiratorie se complică. Mai mult decât atât, substanţa medicamentoasă acţionează direct acolo unde este nevoie, fără a se dizolva în alte zone din organism.
Aşadar, aerosolii sunt mai benefici şi utili decât alte forme de tratament pentru astfel de afecţiuni pentru că sedimentarea se produce lent, se resorb rapid prin bronhii şi au capacitatea de a trece prin lichid fără a se dizolva.

Efectele tratamentului cu aerosoli diferă în funcţie de substanţa medicamentoasă folosită. Ei pot acţiona în scop antibacterian, bronhodilatator, antiinflamator şi vasoconstrictor.

Posibile efecte adverse

Efectele secundare ale unei astfel de terapii nu sunt deloc diferite de cele ale medicamentelor folosite în orice alt tratament. În cazul în care se foloseşte terapia cu aerosoli în tratarea afecţiunii bebeluşului, citeşte cu atenţie instrucţiunile medicamentului folosit şi discută cu medicul pediatru. La copiii mici pot să apară aşa numite crize de adaptare, dar care nu prezintă niciun pericol esenţial. Acestea se manifestă prin dureri de urechi sau nas înfundat.

Alegerea aparatului de aerosoli pentru copil

Există 3 tipuri de aparate care generează vaporii esenţiali în tratarea diverselor afecţiuni cu aerosoli şi care sunt mai des folosite:
• nebulizatoare – generează particule lichide;
• inhalatoare cu pulbere uscată (DPI) – generează particule solide;
• inhalatoare presurizate cu doze măsurate (MDI) – generează particule lichide.
Medicamentele pentru copii se pot administra cu oricare dintre inhalatoarele de mai sus. Fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje, astfel:
• cele cu pulbere uscată au avantajul că inhalarea se face rapid dintr-o singură dată, însă copiii mici pot întâmpina greutăţi în a inhala corect medicamentul pentru că acesta trebuie inhalat profund încă de la început;
• inhalatoarele presurizate cu doze măsurate sunt şi ele destul de dificil de folosit de bebeluşi / copii mici pentru că necesită mânuirea unor tehnici foarte bune; inhalarea trebuie să se facă lent şi coordonat; un sugar nu poate să înţeleagă astfel de instrucţiuni;
• nebulizatoarele sunt cele mai indicate în cazul copiilor mici pentru că administrarea medicamentului se face prin respiraţie normală, fără să necesite aplicarea unor alte tehnici; există avantajul şi că medicamentul poate fi administrat copilului chiar şi în timpul somnului.

Vizualizari: 5773 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site